S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Vanilkový puding Zloženie : škrob pšeničný , kukuričný , vanilková aróma , farbivo syntetické žlť žĺtková . Použitie : je určená pre výrobu vanilkového krému do jemného pečiva Balenie : výrobok je
Kyselina citrónová potravinárska sa používa na dochutenie kompótov, ovocných šalátov, pri výrobe džemov a lekvárov, sirupov, je tiež vhodná na dochutenie ovocných nápojov. Využíva sa však aj v
Návod na použitie: do uvareného, mierne ochladeného čaju 0,2l pridať asi 1/2 lyžičky Lemonky a podľa chuti osladiť. V zriedenom stave (asi 1/2 kávovej lyžičky na 0,1l vody) je Lemonka vhodná na
Kypriaci prášok do zákuskov starej mamyZloženie: hydrogénuhličitan amónny.Prípadné nafúknutie vrecka nie je závadou. Odporúčané recepty:Páperové rezySalajkové rezy Szalkaliás (salkaliaš) - zákusok zo
Vanilkový krém Zloženie : cukor , škrob kukuričný , sušené mlieko odtučnené , sušená srvátka , stabilizátor CMC E466 , vanilkové aróma , farbivo Použitie : je určená pre výrobu vanilkového krému do